Några exempel på vår inredningsdesign

Välkommen att inspireras i vårt galleri!

Sedan starten har vi på I & Dév AB genomfört ett stort antal inredningsprojekt runtom i Sverige. Här kan du läsa mer och inspireras av några av våra senaste projekt. En lista över äldre uppdrag hittar du under Äldre projekt.

Houzz

På Houzz.se uppdaterar vi kontinuerligt med projekt och här finns även recensioner från tidigare kunder

Privat kök

Privat kök i romantisk stil till en herrgård. Designat och tillverkat av oss. Mer bilder och information kommer...

Privat kök i lantlig stil

Vinkällare

Vi fick uppdraget att göra en vinkällare hos en privatperson. Allt ifrån dörren till alla hyllor är designade och byggda av oss.

Privat kök

En kökslösning för ett litet privat kök som är designat och tillverkat av oss

Ferrys bistro

Ett spännande uppdrag där vi fick chansen att tänja på gränserna för att få till en unik lokal som inte liknade något annat. Här har hela familjen varit med och tagit fram unika detaljer så som tak, inredningsdetaljer och tapeten är designad av vår dotter

Kontor


Text kommer...

Charlies bar


Text kommer...

Privat kök


Här har vi haft fria händer både att rita, snickra och installera köket. Allt ifrån golv till lampor är speciellt utvalt till detta specifika kök

Café Charm Birsta


För Café Charm i köpcentret Birsta var uppdraget att skapa en inredning med färgen röd som genomgående tema. Så här blev resultatet.

Ica Maxi Café Borlänge


Text kommer..

Hedemora Stadshotell


För anrika Hedemora Stadshotell i södra Dalarna har vi tagit fram en helhetslösning enligt önskemål från ägarna. Vi har både designat och levererat alla möbler och textilier

Café Charm Storgatan


Café Charm i Sundsvall är en kedja av konditorier med gemytlighet och kvalitet som ledstjärna. För konditoriet på Storgatan blev vårt uppdrag att skapa en ny inredning i samklang med den existerande.

Fricks Konditori i Rättvik


Till inredningen av Fricks Konditori valde vi den lokala anknytningen som tema genom att använda mönster för Rättviks dalahästar som inredningsdetalj.

Restaurang Häll


”Bejaka lusten” är mottot för Restaurang Häll i Arvika. Här har vi tillverkat inredning tillsammans med vår samarbetspartner Bo Design i Värmland.

Sågmyra café och mat


För uppdraget att bygga en ny kassadisk i äldre köpmanstil valde vi att plocka upp färger från den existerande inredningen.

Ski Lodge i Branäs

Ski Lodge i Branäs andas amerikansk lyx kombinerat med avspänd sportighet. Här har vi tillverkat inredning tillsammans med vår samarbetspartner Bo Design i Värmland.

Privat hem kök & tvättstuga


Här har vi tillsammans med kunden diskuterat oss fram till utformning av kök och luckor, som går igen även i tvättstuga och sovrum.

Tågcaféet Borlänge


Till Tågcaféets lekfulla och avslappnade miljö har vi levererat både möbler och inredning.

Ring och låt oss inspirera dig! 0707-733095